Danish .NET Community xmas competition

06 December 2010

The Frost julekalender – låge nummer 6

(This post is aimed at the Danish .NET community and is written in Danish)

OPDATERET: Vinderen er fundet! Tak til de mange deltagere - I løste alle opgaven korrekt og et par stykker fik julet lidt ekstra på løsningen, men juryen måtte jo træffe et valg, hvilket skete med følgende begrundelse:

"Vinderen løste ikke blot opgaven 100% korrekt, men formåede med en udsøgt sans for æstetik at julificere det dominerende grafiske metadata element på siden og fik samlet det hele i et flot og actionpræget screenshot, der ikke bare bringer minder tilbage om Windows XP, men også viser hvordan Composite C1's brugergrænseflade helt automatisk tilpasser sig det OS og farvetema det kører på. Det er utroligt flot set og fortjener juryens pris for bedste screenshot, hvilket belønnes med sej t-shirt og lidt underlig larmemaskine."

Det vindende værk kan ses her: http://bit.ly/ek3FgP

Tak til alle deltagerne!

Composite C1 blev for nylig frigivet som open source, er helt fremme i bussen på .NET fronten og det udvikles her i Danmark - derfor er det bag dagens låge i Mr. Frosts julekalender.

Composite C1 er et web content management system der kører oven på ASP.NET 4 - det er utroligt brugervenligt og rigtigt dejligt at udvikle oven på, hvad enten du er ASP.NET'er, XSLT'er eller front-end udvikler.

Opgaven

Dagens opgave er temmelig let - du skal installere Composite C1, sætte et demo site op, gøre en side mere julet og sende mig beviset i form af et screenshot. Heldigvis er det snyde let at installere Composite C1 hvis du har WebMatrix - her er hvad du skal gøre:

  1. Installer seneste WebMatrix fra Microsoft - den kan hentes her.
  2. Start WebMatrix og vælg "Site from Web Gallery"
  3. Find og installer "Composite C1 CMS"
  4. Efter installationen tryk "Run" - det starter Composite C1 i din browser
  5. Gennemfør Composite C1's guidede setup - vælg "Demo Website" på skærm 3
  6. Når setup er klaret og C1 konsollen kører, tryk på knappen "Tools | Page Browser"
  7. Browse til siden "About us" og rediger siden
  8. Ret overskriften "About Omnicorp" til "Glædelig jul fra (dit navn)"
  9. Tag et screenshot så man kan se din julehilsen

Send din julehilsen i form af screenshot til maw@composite.net eller tweet et link til @CompositeC1 inden midnat - dagens vinder annonceres i morgen.

Præmien!

Man skal selvfølgelig præmieres for at sprede så megen juleglæde, og præmien er en fed t-shirt og en Thingamagoop 2 - dimsen dine forældre vil elske du ikke havde da du boede hjemme!

Robot Evolution t-shirt

[ Error ]

Tak til Daniel Frost og Microsoft Danmark for at sponsorere præmierne bag dagens låge!


comments powered by Disqus